https://twitter.com/carlitoslopez4/s...40123920388096
Po kilku próbach ukazania tego co czuję postanowiłem w tym poście napisać pierwszą rzecz która, przychodzi na myśl : Dziękuję,Dziękuję i dziękuję Dzięki klubowi za cudowne traktowanie mnie, za to że, sprawił, że czułem się jak w domu, za każdy Was wysiłek i docenianie mnie. Nie sposób zapomnieć wszystkich moich towarzyszy,z którymi razem walczyliśmy bitwa po bitwie. Znalazłem tu wspaniałych przyjaciół. Podkreślam też ogromną pracę tych, którzy są najmniej widoczni (Fizjoterapeuci, Delegat. Doktor, Ciało techniczne) Wyróżnienie dla osoby, która mnie tu wezwała, dzięki niemu zmieniłem mój kierunek i poleciałem do Polski. (Kiko Ramirez) Chciałbym podziękować Joan Carrillo za jego zaufanie i poświęcenie . Otrzymałem dużą pomoc od Niego. Teraz najważniejsza i delikatna część mnie. Wyróżnienie dla wszystkich fanów Wisły kraków. Jesteś cie wspaniałymi kibicami. Jestem z tego dumny, że byłem częścią Was i tego klubu. Nasze drogi się rozeszły , ale nie mogę pożegnać się, nie mówiąc o tym, co zrobiliście dla mnie i o tym że dzięki Wam czułem się niepokonany na boiskach. Dziękuję z całego serca za szacunek i uzyskaną miłość