Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2018, 11:05
As napisał(a):Wyświetl post
Do niektorych widac trzeba lopatologicznie. Uzylem przykladu Widzewa, zeby podac przyklad, ze wysoka sprzedaz karnetow jest mozliwa.
Nie wiem czy kibice widzewa sie lansuja, czy kreca ich awanse, czy slysza glosy w glowie. Ich motywacja nie jest dla mnie wazna - sedno mojej wypowiedzi bylo takie, ze Wislacy powinni sie zmotywowac do wykupienia karnetow.
Wk#rwia mnie takie relatywizowanie - "Patrzecie co Widzew robil w ekstraklasie, jaka mieli frekwencje". Taka mentalnosc "sasiad bije zone dwa razy w tygodniu a ja tylko raz wiec jestem gosc". Przestanmy do ciezkiej cholery porownywac sie do dolu a zacznijmy patrzec w gore.

Odpowiedzi, ktore jak do tej pory przeczytalem mnie zalamaly

- nie da sie
- 20zl za mecz to za drogo u innych jest taniej.
- tam panuje moda
- nie kupie karnetu bo interesuje mnie dobry futbol a nie klub. Nie bede placil za pazdierz.
- mamy 3/4 frekwencje w lidze a przeciez miejsce Wisly nie jest na topie tylko na 3 - 4 miejscu wiec OK.
- u nas jest chujowo ale u innych jest chujowiej wiec nie bede sie wysilal zeby bylo nie chujowo ale dobrze.

Sorry Panie i Panowie ale z takim podejsciem to mozna jedynie wegetowac.
Chcąc mieć pobyt na karnety, trzeba stworzyć odpowiedni klimat. Niestety w ostatnich tygodniach zarząd robi wszystko żeby zrazić ostatnich chętnych na ten produkt.
Odpowiedz cytując