Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2018, 08:54
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Powiedz mi jak chcesz wprowadzić tutaj drogę ...Jagielloni (ktoś tam rzucał droge Górnika, BVB i Lecha czy Pogoni, teraz Jaga)
Wiesz w ogóle jaka jest ich droga, tzn jak wspierana przez region jest Jaga? Jak to wyglada sprawa transparentnosci klubu i jak wyglada dogadywanie sie z lokalnymi malymi sponsorami? Wiesz jak wyglada układanie sie z władzami miasta? No wiesz napewno, bo przeciez nie pisałbyś o drodze Jagielloni nie znając jej drogi. Tylko nie mów im ze chodzi Ci o promowanie młodziezy czy zarobek na Nich, bo bez ciezkiej pracy Kuleszy i reszty ekipy, nie bylo by tam mlodziezy.
Z grubsza wiem, ale nie będę Ci tu rozprawki pisał. Masz ból dupy to pisz do wujka Cupiała, bez budowy fundamentów klubu na promowaniu i sprzedaży piłkarzy daleko nie zajedziemy. A że realia Wisły są inne? No faktycznie, Amerykę odkryłeś... Żadnego modelu nie przełożysz 1 do 1...
MB1906 napisał(a):Wyświetl post
Jak bylo "dobrze"(lub bylo zle ale to ukrywano) Sarapata i Dukat byli na twittup-ach, facebookach, w praise, radiu itd. itp. A teraz zabraklo odwagi.

Rozmawialismy kiedys, ze nie mamy alternatywy innej niż TS. Moze tak bo kto wezmie prawie bankruta z dlugami.

Ale czy to znaczy, ze powinnismy siedziec cicho jak zarzad I tym samym poddawac sie? Bo ja nie kupuje wersji robia co moga.
Załóż grupę na facebooku. To im pokaże...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.07.2018 o godz. 08:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując