max TS napisał(a):

|
I naprawde ludzie uwazaja ze za 30 000pln miesiecznie nie da rady znalezc kogos kto by ogarnal te tematy/poprowadzil je lepiej?
|
Ja uważam że tak. Gdybyś zadał pytanie czy za te pieniądze znajdziemy kogoś kto zrobi to dobrze? (wtedy miałbym wątpliwości). Ja nie wymagam tego by ktoś tam pracował dobrze (już znamy ich możliwości). Ja tylko chcę przywozicie oceniać ich pracę...
Nawet do niedawna ich broniłem. pisałem ze radzą sobie naprawdę przyzwoicie...
ale tutaj coś we mnie pękło. I gdy zarząd, który ściemniał na każdym kroku i pudrował swój nosek nagle przyznaje się że jest gorzej niż przed rokiem... a następnie spada na nas lawina problemów trudnych do przeskoczenia - NALEŻY ZAPYTAĆ SIĘ DLACZEGO NIKT NIE PRÓBOWAŁ TEMU ZAPOBIEC.
wiesniak842 napisał(a):

Boli mnie fakt że tak ładnie nas okłamywano... co w konsewkwencji skończy sie utratą ponad 4 mln spodziewanych zysków (nawet nie probuję pisać o spodziewanej kwocie 10 mln pln, podczas gdy realnei spodziewaliśmy się zysku niespełna 7mln).
Ponadto cała szopka uderza w nas marketingowo. Tak, tracimy zainteresowanie sponsorów. Co wiecej, zauważymy mniejszą frekwencję na stadionie i mniejsze zyski z dnia meczowego.
Nie odwracam się od klubu. Po prostu nie chcę wspierać znowu jakiejś farsy. Chcę aby zarząd zaczął wreszcie mówić prawdę i przestał nas kompromitować! Teraz czekam na ich krok... Chcę tylko aby działo się to wszytsko na zdrowych zasadach (nieważne w której lidze)