Wyświetl pojedynczy post
InQ
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2018, 22:01
To jest istna żenada. Ze znajomi mieliśmy tradycyjnie kupić karnety... w międzyczasie wybuchło zamieszanie ze stadionem, a teraz jest ta cała szopka z Carlitosem.
Jeżeli najlepszy zawodnik naszej ligi za tak śmieszne pieniądze które w żaden sposób nie poprawiają naszej kondycji finansowej trafi do jednego z naszych największych rywali (0,5 mln euro i ewentualne bonusy do 0,6 mln euro które w przyszłości MOŻE dostaniemy)... jest to olbrzymi marketingowy strzał w stopę.

Mam wątpliwości czy tym ludziom zależy na dobru Wisły, czy tez tylko bawią się kosztem kibiców. Problem ze stadionem jak najbardziej był do przewidzenia. Transfer Carlitosa na normalnych warunkach mógł zostać wcześniej przygotowany, a do tego rozegraliśmy szopkę z zatrudnianiem osób na które nas nie stać.

Spójrzmy sobie na to jakie są wynagrodzenia dla naszych prezesów...

Ktoś nas kibiców rucha w cztery litery, dobrze się bawi... niech teraz mi ktoś wytłumaczy DLACZEGO JA MIAŁBYM TERAZ KUPIĆ KARNET? (przecież w ten sposób nie pomagam klubowi - bo nikt w zarządzie realnie nie myśli o uzdrowieniu sytuacji...)
Ostatnio edytowane przez InQ : 04.07.2018 o godz. 22:05.
Odpowiedz cytując