Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2018, 13:52
Miałem nic nie pisać, bo polityką personalną w klubie nasi umiłowani przywódcy sami sobie strzelają w stopy i ja ich nie będę osłaniał, ale proponuję przyjąć zasadę: jeżeli nie wiem, to pytam albo nie piszę.

Trzeba by było na rozum upaść, aby planować budżet na sezon 2018/2019 na podstawie wyobrażeń o tym, kogo mógłby tu sprowadzić potencjalny akcjonariusz, który uchyla się od zawarcia umowy przyrzeczonej. Ale tak kolosalną głupotę łatwo głupim wytłumaczyć, jaka jest głupia, więc teraz dwie strony debaty o tym, dlaczego zarząd tak się zachował. No, ale nie wiemy, że zachował. Ponieważ nie są niespełna rozumu bardziej prawdopodobne, że się tak nie zachował.

Pepinho napisał(a):Wyświetl post
To po co się w ogóle za to zabierali jeżeli nie byli finansowo przygotowani do prowadzenia klubu piłkarskiego na poziomie Ekstraklasy
Wyobraź sobie, że dziecko przychodzi do Ciebie i mówi: po co w ogóle mnie spłodziłeś, czemu nie oddałeś mnie do domu dziecka, jeśli nie byłeś finansowo przygotowany na kupienie mi ferrari. Tak niemądra jest Twoja wypowiedź.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując