Ogryzek napisał(a):

Droga Lecha, Boruss Dortmund czy takiej Pogoni na początek.
|
Czekaj, bo chyba zyjemy w innej rzeczywistosci
Produkcja pilkarzy, o ktorej piszesz - gdzie to się w ogóle sprawdziło ?
Droga Pogoni? A jaka to jest droga? To jest droga w której masz mega sponsora który pokrywa ci kontrakty 2 najlepszych grajkow + sprzedaż jednego zdolnego typa za 2 mln euro? To jest ta droga?
Droga Lecha ? Po czym sądzisz ze mozemy pojsc podobna droga? W sumie, jaką drogą? I czemu Lecha a nie hmm....Lechii ?
Droga BVB to juz w ogole abstrakcja, sam dobrze o tym wiesz.
Fajnei ze postem wlewasz nadzieje, ale patrzmy przez okulary korekcyjne, a nie różowe. I zebys nie pisał znowu, ze mam coś do Ciebie, jesli wątpie w to co piszesz. Ja z wielka chęcia zmienie zdanie, tylko miej argumenty.
p.s. Produkowanie pilkarzy to jedno, drugie to jest sprzedaż. Jakoś mało szans daje na to, biorąc pod uwage ze 80% swiatka menadzerów nie chce z Wisła współpracować. Na ten moment nie wierze ze ludzie "od nas" bede sami potrafili kogoś sprzedać, i nie biore tu przykładu Carlitosa pod uwage.
Czekam aż w końcu ktoś powie ze trzeba isc droga żydów....bo sprzedali Piątka za pare baniek...(aczkolwiek, nie zaskoczy mnie nic, wczoraj Surma, dzis Kokoszka...no tak, Wisła miała byc bardziej wiślacka)