Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2018, 11:26
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Droga Lecha, Boruss Dortmund czy takiej Pogoni na początek.
Czekaj, bo chyba zyjemy w innej rzeczywistosci

Produkcja pilkarzy, o ktorej piszesz - gdzie to się w ogóle sprawdziło ?
Droga Pogoni? A jaka to jest droga? To jest droga w której masz mega sponsora który pokrywa ci kontrakty 2 najlepszych grajkow + sprzedaż jednego zdolnego typa za 2 mln euro? To jest ta droga?

Droga Lecha ? Po czym sądzisz ze mozemy pojsc podobna droga? W sumie, jaką drogą? I czemu Lecha a nie hmm....Lechii ?

Droga BVB to juz w ogole abstrakcja, sam dobrze o tym wiesz.
Fajnei ze postem wlewasz nadzieje, ale patrzmy przez okulary korekcyjne, a nie różowe. I zebys nie pisał znowu, ze mam coś do Ciebie, jesli wątpie w to co piszesz. Ja z wielka chęcia zmienie zdanie, tylko miej argumenty.

p.s. Produkowanie pilkarzy to jedno, drugie to jest sprzedaż. Jakoś mało szans daje na to, biorąc pod uwage ze 80% swiatka menadzerów nie chce z Wisła współpracować. Na ten moment nie wierze ze ludzie "od nas" bede sami potrafili kogoś sprzedać, i nie biore tu przykładu Carlitosa pod uwage.

Czekam aż w końcu ktoś powie ze trzeba isc droga żydów....bo sprzedali Piątka za pare baniek...(aczkolwiek, nie zaskoczy mnie nic, wczoraj Surma, dzis Kokoszka...no tak, Wisła miała byc bardziej wiślacka)
Ostatnio edytowane przez szprotson : 03.07.2018 o godz. 11:29.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując