Wyświetl pojedynczy post
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2018, 14:06
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
Młody ochłoń...

Jak ktoś ma fochy do klubu czy samego piłkarza że przeszedł do Legii , to lepiej niech sie zacznie cieszyć wakacjami, bo za 2 miesiące szkoła

Tutaj można miec co najwyżej pretensje, o nie wynegocjowanie za Carlosa ilości $$ adekwatnej do potencjału sportowego , a nie o kierunek transferu...

Mąka... nikt kto jest dorosłym i rozumnym człowiekiem nie ma pretensji do niego że wybrał akurat L , tylko o to że okazał się k.rwą i zgnilizną moralną , ponieważ nie zachował się fair , lecz do końca kłamał i w C+ i w innych mediach , pozował na wiernego Wiślaka , po czym okazało się że kłamał od początku

i za to ch.j mu w d.pe , a nie za to że przeszedł do L a nie dajmy na to do Pogoni Szczecin

Dolha - podobnie, przecież piłka to ich zawód i zmiana pracodawcy jest czymś naturalnym , w jego przypadku kurestwo polegalo na dogadaniu sie z Lechem za plecami Wisły w czasie gdy tez jeszcze udawał Wiślaka , krążyły po necie później fotki jego juz w szaliku Lecha , z dogadywania transferu , gdy jeszcze w najlepsze był naszym grajkiem

Surma - wątpie abyś to pamiętał , ale tu chodziło też nie o żadną Legie, tylko o całokształt jego postawy względem Wisły spuentowane wypie.doleniem naszej koszulki na murawe jeszcze za czasów baryły

Tyle.

A w temacie Carlitosa , po weekendzie będziemy bogatsi w wiedze , a przynajmniej mam taką nadzieję.
No tak lepie powiedzieć ch..j mu w dupę i sayonara,ale co to da? Mnie boli to,że Wisła wzmacnia rywali chodź Mączyński to nie wzmocnienie Carlitos już tak myślałem,że klub uczy się na błędach i będzie sprzedawał piłkarzy rywalom Wisły w lidze co innego za granicę....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując