Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2018, 08:41
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Załóżmy, że akceptujemy ofertę klubu z Wronek czy stolicy za te "twitterowe" 800tys euro - naprawdę myślicie, że za takie pieniądze żaden turecki czy rosyjski klub nie wziąłby króla strzelców ekstraklasy? O to mi chodzi - wiadomo, że Carlitosa sprzedamy, ale na litość Boską, naprawdę kosztem wzmacniania naszych największych wrogów (pomijając laski w paski)? Chodziło mi o to, że jeśli kluby z E-klasy wyłożą takie pieniądze, to spokojnie znajdziemy nabywce spoza Polski który wyłoży podobną sumę.

Mąka w Legii, Surma w Legii, Dolha w Lechu - jazda po nich była niemiłosierna. A teraz pół forum dawajta Carlitosa do nich, niech nam w.......i ze 2 bramki na Ł3 czy ze 3 na Bułgarskiej. No kvrwa nie rozumiem. Pieniądz pieniądzem, ale jeśli byłoby stać na naszą gwiazdę Legię czy Lecha, to spokojnie powinno się go udać wypchnąć zagranicę do wielu przeciętnych (w skali europejskiej) klubów.
Ta zabawa opiera się w co najmniej 99% na pieniądzach, więc jak ich nie mamy to każdy kto wyciąga je (choćby niewiele) do nas jest mile widziany... Oczywiście wolałem czasy kiedy to my kupowaliśmy z (wtedy jeszcze) Lecha Głowę i Żurawia. Fortuna kołem się toczy... może któregoś dnia wrócimy na szczyt.
Odpowiedz cytując