Kamson napisał(a):

Załóżmy, że akceptujemy ofertę klubu z Wronek czy stolicy za te "twitterowe" 800tys euro - naprawdę myślicie, że za takie pieniądze żaden turecki czy rosyjski klub nie wziąłby króla strzelców ekstraklasy? O to mi chodzi - wiadomo, że Carlitosa sprzedamy, ale na litość Boską, naprawdę kosztem wzmacniania naszych największych wrogów (pomijając laski w paski)? Chodziło mi o to, że jeśli kluby z E-klasy wyłożą takie pieniądze, to spokojnie znajdziemy nabywce spoza Polski który wyłoży podobną sumę.
Mąka w Legii, Surma w Legii, Dolha w Lechu - jazda po nich była niemiłosierna. A teraz pół forum dawajta Carlitosa do nich, niech nam w.......i ze 2 bramki na Ł3 czy ze 3 na Bułgarskiej. No kvrwa nie rozumiem. Pieniądz pieniądzem, ale jeśli byłoby stać na naszą gwiazdę Legię czy Lecha, to spokojnie powinno się go udać wypchnąć zagranicę do wielu przeciętnych (w skali europejskiej) klubów.
|
Ta zabawa opiera się w co najmniej 99% na pieniądzach, więc jak ich nie mamy to każdy kto wyciąga je (choćby niewiele) do nas jest mile widziany... Oczywiście wolałem czasy kiedy to my kupowaliśmy z (wtedy jeszcze) Lecha Głowę i Żurawia. Fortuna kołem się toczy... może któregoś dnia wrócimy na szczyt.