Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2018, 08:16
sedonh napisał(a):Wyświetl post
A to z kolei jest efektem nieudolnej, nieprofesjonalnej i nieodpowiedzialnej pracy obecnej prezes Wisły Kraków SA Marzeny Sarapaty oraz vice-prezesa Damiana Dukata oraz prawdopodobnie w pewnej części Manuela Junco ale On i tak poleciał a pozatym to Zarząd finalizował umowy.

Oczywiście konsekwencje odczujemy najbardziej my kibice, nie usłyszymy nawet jak było naprawdę, dla dobra klubu(żeby nas jeszcze bardziej nie zaorali kibice) musimy się domyślać Szacunek

Kupujcie karnety!(akurat będzie na pensje dla zarządu)
To ciekawe. Jakie konsekwencje odczujesz poza, być może, gorszym nastrojem?

Czy będziesz spłacał zobowiązania Wisły z własnej kieszeni? Pójdziesz do wierzycieli odpracować dług klubu? Założysz własną Wisłę w IV lidze w przypadku upadku tej obecnej i oddasz jej całe życie? Weźmiesz na siebie pomoc pracownikom dzisiejszej Wisły, którzy zostali bez pracy?

Bo ja myślę, że wypowiadasz się na tematy, o których nie masz pojęcia i chciałbyś, aby TS postępował z klubem tak, jak sobie życzysz, a nie jesteś gotów dać od siebie nic w zamian.

Uprzejmie zakładam, że rzeczywiście na te mecze chodzisz i bilety kupujesz.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując