Wyświetl pojedynczy post
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.06.2018, 14:44
MaLk napisał(a):Wyświetl post

I owszem, nie chce mi się opisywać na forum kwestii tego, co można, kiedy należy przesyłać certyfikaty, czym można to warunkować, które wierzytelności w sposób szczególny chroni prawo związkowe, a których dochodzić trzeba przed sądem powszechnym. To zbyt obszerny materiał, żebym miał tutaj pisać elaboraty, a nie czuję "misji" uczenia wszystkich wszystkiego, zwłaszcza za darmo. Uważam, że dużo tutaj tłumaczę, spędzam na tym czasami kilka godzin dziennie, ale do licha, nie możecie ode mnie oczekiwać, że będę każdego prowadził za rączkę, szkolił i tłumaczył wszystko tylko dlatego, że dyskutuję z kimś, kto się na czymś nie zna. Gdzieś jest granica poświęcenia dla "nie mogę spać, bo w Internecie ktoś nie ma racji". My do tej granicy w dyskusji doszliśmy.
Weź się już nie ośmieszaj, bo napier..sz po dziesięć postów dziennie od paru tygodni, a jak przychodzi co do czego to pan prawnik "nie ma czasu"...

Mógłbyś zdradzić ten sekret, nie ze względu na mnie, a Wisłę - wszak moglibyśmy robić to samo! Kupić czołowych zawodników z średnich lig, oferując im po 1-5 miliona euro za piłkarza, a potem po prostu nie płacić tych pieniędzy!

Cytat:
Use google, Luke. Albo zapłać za opinię prawną.
Ok, podaj swoje kwalifikacje, wykształcenie i cenę za posta wyjaśniającego zawiłości przy transferze Brleka... Rozważę.
Szneka napisał(a):Wyświetl post
czy w UEFA istnieje coś takiego jak tzw fundusz gwarancyjny aby zapobiegać takim przypadkom? Nie linczujcie mnie za brak wiedzy tylko proszę o rozsądna odpowiedź.
Nie ma czegoś takiego o ile mi wiadomo. Dlatego nie ma na co czekać, tylko iść z taką sprawą od razu do uefy, póki nasz dłużnik jeszcze istnieje... UEFA może mu zakazać transferów, zamrozić pieniądzę, czy nawet odebrać licencję... Dlatego nie ma żartów z naszymi przegranymi przed uefą sprawami...

Dlaczego my jeszcze nie idziemy z Brlekiem do uefy? To jest właśnie zagadka, bo Genoa raczej jest wypłacalna skoro już w tym okienku kupili piłkarzy za 20 milionów euro... Dlatego chyba wszystkiego nie wiemy, obawiam się że transfer piłkarza mógł przerosnąć nasz zarząd...

Szczegóły wyjaśnił by ci Malk, ale musisz z nim dogadać cenę...
Ddf
Odpowiedz cytując