Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.06.2018, 21:21
rozarian napisał(a):Wyświetl post
@Dariook, nie ma sporu o to, że TS musiał wkroczyć w tamtym momencie, bo byłby tutaj niezły kisiel. Wrzutka ze Stechertem pokazała, że opinie na forum były jednoznaczne (może poza jedną czy dwiema osobami +zakamuflowaną opcją niemiecką). No a teraz, to jest teraz. Dziwne wolty, dziwne zmiany koncepcji-choć te koncepcje miały być jedynie słuszne i chcieli się dać pokrajać ręcząc za fachowość pewnych ludzi.
No ale widocznie sie przeliczyli i o tym doskonale swiadczy ten raport. Mysleli ze to juz, ze juz sie da i sie przejchali. Dlaczego to zrobili? Dla siebie? Zrobili to pewnie dla kibicow, kierujacy nie potrzebnie ujebali sobie do glowy ze Wisla ma byc na juz wielka...i za to powinni zostac rozliczeni.

No coz. Nie ma tragedii. Walczymy dalej tylko trzeba wziasc poprawke na cel .
Wiem, ze to niektorym w nie smak bo pamietaja tluste czasu. Jednak jak to slusznie napisales, liczy sie tu i teraz. No wlasnie TU i TERAZ. Na dzien dzisiejszy jestesmy sredniakiem i probujemy wizac koniec z koncem jak wiekszosc klubow w ekstraklasie z tym, ze my nie mamy z nikad pomocy i musimy sami walczyc z przeciwnosciami.

Ja zadalem pytanie do autora posta po ktorym rozpetala sie burza. Zapytalem odnosnie zalegajacych nam pieniedzy przez Wlochow za transfery Chrapka i Brleka. Chodzi mi o realne kwoty jakie zapewne wystapily w raporcie/sprawozdaniu. To rowniez by wyjasnilo jak wiele kasy nam ucieklo nie z naszej winy a jestem pewien ze byla to kasa w pewnym sensie juz zagospodarowana.
Ale sie nie doczekalem.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 29.06.2018 o godz. 05:00.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując