Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2018, 10:04
szprotson napisał(a):Wyświetl post
podpisał kontakt. Dobry kontakt. Klub mu powiedział ze ...sory ale jednak nie dostaniesz tyle kasy ile masz w umowie przedwstępnej. Tyle.

Nie mam nic do Ciebie, juz Ci to pisałem, ale jak bede widział .......enie niezgodne z prawda, to sie bede odzywał.
Nie wierzysz, podejdz TERAZ do klubu. Teraz. I spotkasz AS jak wychodzi z torbą. elo
Ciśnij swoje farmazony gdzie indziej.
Jak klub mu powiedział że nie dostanie kasy takiej jak w umowie przedwstępnej (tego faktu nie znałem) - to pytanie czy w ogóle umowa wchodzi w życie? Jeśli klub mu nie da więcej bo nie ma, a on nie chce grać za niższą kasę to żegnamy się z Suljicem. My nie dotrzymaliśmy warunków umowy. Miło było, ale widac nie było nam pisane żeby u nas grał.

btw
Na prawdę włącz ignora, będziesz zdrowszy. Nie będziesz musiał czytać farmazonów.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując