|
Beka z tego VARu. Miał być system, który będzie weryfikował i podpowiadał sędziemu i dzięki temu miały się skończyć oszustwa a te ....y zrobiły to tak, że jak im się podoba to jest VAR a jak nie to udają, że nic nie ma hahaha Ja jebie. To jest mafia jednak. Jest to dobre narzędzie ale tak stosowane to nie różni się w efekcie niczym od wałków, które były przed wprowadzeniem VAR. Wtedy sędzia widział i gwizdał co chce a teraz raz zagwiżdze z pomocą VAr a raz nie = efekt identyczny i wałki identyczne.
A co zrobiły Portugalia i Hiszpania to ja nie wiem. Może odpalą później ale póki co to pokazały ładną padakę. Narazie to jeszcze ten mundial nie zweryfikował chyba tylko Chorwatów i Belgów którym nie ma co zarzucić, no i może Meksyku. Reszta albo się męczy albo już dostała bęcki na otrzeźwienie jak dziś Rosja.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|