Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2018, 17:58
A ja nie wierzę, że oni specjalnie by grali źle i chcieli zmarnować taką szansę na pokazanie się i spełnienie marzeń jak gra na mundialu. Bardziej się skłaniam ku opinii, którą ktoś w tym temacie już wygłosił że mamy przeciętny skład z ludźmi, którzy nie grali w swoich klubach albo ludźmi ze średniej półki a nie topowej np Cionek, Kuba, Grosik, Krychowiak, Milik do tego Pazdan to tylko Pazdan itd także no niestety, jak się ma połowę składu nieograną albo ze słabych klubów to jednak cudów nie ma co wymagać. Euro było raptem 2 lata temu ale wtedy paka była lepsza, młodsza, więcej grali w swoich klubach.

Mimo wszystko, mimo takich logicznych przesłanek ja wierzę w tych chłopaków do końca.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując