Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.06.2018, 13:08
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Jest nas miliony

No świetna sztuka negocjacji, oby tak dalej

Napisze do Ciebie najprościej jak potrafię bo widzę, że inaczej nie dojdziemy do porozumienia. Skoro byliśmy z hajsem w du.pie to z Carrillo oczywiście rozwiązujemy kontrakt, ale powstrzymujemy się od twojej sztuki negocjacji, gdzie robimy smród gdzie się da, gdzie wypuszczamy nasze pieski w postaci Knury i innych, którzy nagle jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki walą gównem w trenera na lewo i prawo. No chyba, że bierzemy przykład z jakiś wiejskich klubów typu Termalica. Tyle. W każdym razie było minęło, mam nadzieje, że dalsze działania zarządu będą bardziej "subtelne".

EOT
Nie "mojej" manipulatorze. Nie ja jestem w Zarządzie. Podałem tylko przykład że takie "techniki" negocjacyjne też są w użyciu, bez względu co o nich myślimy.

Czyli wg Ciebie zrywamy umowę. Dziękuję za jasną i szczerą odpowiedź. Czyli drzemy koty z Carillo.
(Lepsza ekstraklasa bez "honoru" niż "honorowa" IV liga.)

szprotson! Hives4!

Bierzcie go! Człowiek bez zasad! Też zerwałby umowę z Carillo!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 22.06.2018 o godz. 13:14.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując