Ogryzek napisał(a):

Zluzuj trochę obrońco "uciśnionych" najemników.
W Polsce w połowie klubów są opóźnienia - większe, mniejsze, taka branża. W Wiśle gra sporo Hiszpanów. Nie miał się kogo zapytać? Aaa pieniądze nie śmierdzą i wszystko pasowało. Jak pojawiła się inna oferta na horyzoncie to nagle przestało?
btw
Jakbym dostawał 100 tysięcy miesięcznie, mógłbym i 3 miesiące czekać na pensje.
|
Jeśli mnie nazywasz obrońcą najemników...(na sb napisałeś do jednego kolegi ze nie nie mozes spac przez Hiszpanów. Zapytałem skad wiesz ze spac nie moze, no ale juz Orgyzek nie był skory do odopowiedzi. ..)
A co do mnie, nie poczuwam sie za obrońcę uciśnionych najemników, po prostu sa pewne zasady których sie przestrzega, szczególnie jak sie chce poprawić wizerunek.
Bedzemy sie tak przekrzykiwac, bo dla mnie to ostatnio ty jestes nawiedzonym typem któremu nawet jak beda pluli w oczy to bedzie mówił ze mu fajnie sie twarz rosi...
To że w Polsce w połowie klubów sa opoznienia mnie nie interesuje, no ale ok, teraz to jest dla Ciebie oręż

No ale dobra, masz racje, możesz wskazac to 8 drużyn i podeprzeć czymś?
Idźmy dalej. Piszesz ze jakbys zarabiał 100 i sugerujesz ze Carillo tyle zarabiał (licze ze podeprzesz się czymś wiecej niz wiedzą z końca jelita grubego) to mógłbyś nie dostawać kasy nawet przez 3 miesiace. Więc uściślijmy, bo jeśli ktoś zarabia to też i wydaje. Wiec zarabiając hipotetycznie 100 koła miesiecznie, majac koszta w postaci 70 koła, rozumiem ze te 210 koła miesiecznie kosztów przyjmujesz na klate tak?
Dla mnie nie jest wazne pochodzenie, miejsce urodzenia czy kolor włosów. Dla mnie ważna jest wiarygodność klubu jako pracodawcy. Wiec toerii o obrońcach najemników prosze nie wciskaj na siłe.
p.s. I chyba nie zauważyłeś mojego poprzedniego pytania, ile razy sam odczułeś opóźnienia w wypłatach i jak długo one trwały

!
regan napisał(a):

Ludzie serek wam napisał. Gówno wiecie to sie nie odzywajcie
Idźcie się przewietrzyć mitomani i poszukwacze gównoburzy. Napewno zrobi wam to dobrze na mózg
|
Regan, ale forum jest po to by wymieniac swoje własne poglądy ....
Ja wiem ze serek Nam napisał, ale czy CHomik czy DoA też coś napisali, czemu akurat mamy słuchać Ciebie ? Z tego co pamiętam, to czekamy na bombę?
Domniemuje ze Moralność Pani Dulskiej to Twoja ulubiona pozycja ...