Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2018, 18:55
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Chyba mam DéjĂ vu ja to czytam, więc sobie uporządkujmy.

1. Zarząd Wisły, czyli ludzie TS "uwierzyli", że w piłce nożnej istnieje droga na skróty.
2. Przeinwestowanie i atakowanie za wszelką cenę pucharów, mimo że ich brak rozwali budżet.
3. Budżet się nie bilansuje.

Analogia do 2011 roku jak znalazł.

Teraz otrzeźwieli i okazuje się, że awans do pierwszej 8 będzie uznany za sukces [czyli coś, co większość kibiców wie od dawna].

PS. Poprzednie zarządy nie miały nic do powiedzenia w kwestii prowadzenia klubu, a były jedynie figurantami na liście płac, bo był telefon z Myślenic z odpowiednimi wytycznymi, co ma się zrobić i się to robiło. Jak więc im mogło się dostawać? Bez zgody Cupiała Wisła nie mogła zawrzeć żadnej umowy sponsorskiej.
Pamięć bywa zawodna. Już nie pamiętasz słynnej rady nadzorczej która torpedowała większość transferów do Wisły? Przecież przez to Wisła wykoleiła się np na Levadii.

Czy to Cupiał kazał kupować starego Lameyja czy Jaliensa? Sam nawiązałeś do czasów Holenderskich, jednocześnie wybielając tamto 'zarządzanie'.

Mądry Polak po szkodzie. Tyle mojego komentarza. Mógłbym się pastwić nad TSem jak większość, ale co to da? Sytuacja Wisły będzie lepsza?
Odpowiedz cytując