Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2018, 09:17
szczepans21 napisał(a):Wyświetl post
To niech zatrudnią kogoś kto się zna.
Prezes Sarapta może czas wrócić do kancelarii. Klub uratowała, szacunek i sukces jest.
Wiceprezes Dukat może objąć ponownie we władanie siłkę pod nieobecność Miśka...
mówią o sklepie i innych mniej ważnych rzeczach a tutaj pożary na okręcie. Raporty finansowe pokazują że jesteśmy w dup&&. Teraz będzie rok zaciskania pasa. Bragiel analizuje kwity 5 msc..żaden inwestor po podpisaniu umowy wstępnej tak się nie zachowuje - wiem bo podpisywałem taką umowę.

Kurde, oglądałem i myślałem co tutaj się odwala...
Żenujące i smutne widowisko.

Ostatnie zdanie to o dziennikarzach. Poziom ich pytań to jakieś dno mułu mariańskiego.
Dobrego tygodnia.
Ale po co dziennikarze mają się produkować? Zapytali o Carrillo to "dla dobra klubu nie powiem nic". No to czego ty oczekujesz? Na każde trudne pytanie byłaby identyczna odpowiedź.

Człowiek liczył, że skoro zarząd "otworzył" się na kibiców to będziemy wyłożenie kawy na ławę i szczere odpowiedzi a tu jak zawsze. "Dzisiaj jeszcze nie, ale już jutro będziemy walczyć o najwyższe cele".

Z inwestorem też niech już dadzą sobie spokój. Chyba nikt nie wierzy, że on tu przyjdzie, a ci dalej opowiadają, że to normalne.

PS. Dobrze kojarzę, że nie było żadnego pytania o Junco i jego prawdziwych powodach odejścia?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując