Wyświetl pojedynczy post
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2018, 23:34
Wybrałem 14 pytań które są kompilacją tego co napisaliście. zamieściłem takie które uznałem że są najważniejsze a przy okazji jest szansa że uzyskamy (być może) na nie odwiedź.
Jutro rano je wyślę pod tytułem Pytanie użytkowników forum wislakrakow.com.
1. Czy całkowite zadłużenie od momentu przejęcia Wisły SSA przez TS wzrosło?
2. Wiemy, że zarządzono ciszę medialną jeśli chodzi o zakup części akcji przez pana Bragiela, ale podany termin podpisania umowy upłynął tak dawno, że zaczynamy wątpić, że jest na to jeszcze szansa. Czy można prosić o ustosunkowanie się do tej sprawy.
3. Czy dopuszczają Państwo możliwość sprzedaży spółki w przypadku gdyby zjawił się podmiot, będący w stanie zagwarantować jej wyższy budżet i rozwój sportowy?
4. Czy mogliby Państwo się odnieść do pojawiających sie zarzutów dotyczących dyrektora Junco.
5. Czy istnieją zaległości w wypłatach dla byłego trenera Wisły Joan Carrillo, które dałyby mu podstawy do rozwiązania kontraktu. Jakie były ewentualnie inne przyczyny rozwiązania kontraktu.
6. Na ile zdanie Joana Carrillo zadecydowało o zakończeniu współpracy (piłkarskiej) z Głowackim i Brożkiem?
7. Czy są zaległości w wypłatach dla innych pracowników Wisły Kraków ? Jeśli tak to jaki okres obejmują.
8. Jaki % wszystkich wydatków stanowią wypłaty piłkarzy pierwszej drużyny?
9. Jak wygląda sprawa z trenerem Dariuszem Wdowczykiem?
10. Co zdecydowało o zatrudnieniu Macieja Stolarczyka?
11. W jakim procencie Genoa i Catania zrealizowały swoje zobowiązania wobec Wisły?
12. Kiedy zostanie włączona nowa strona internetowa. Czy nadal jest szansa na uruchomienie nowego sklepu oraz muzeum czy zostaje to odroczone w czasie jak nowa strona internetowa?
13. Czy Kiko Ramirez mógłby zostać skautem klubu na rynek hiszpański
14. Czy oferta dla Carlitos z Dinama Zagrzeb jest nadal aktualna?
Odpowiedz cytując