Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2018, 20:15
The
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Poczekaj, jak juz sie tak bawimy w Patryka Maleckiego wysylajacego innych na druga strone blon, a samemu wysylajacemu wezwania do zapłaty...

Jakie było Twoje stanowisko dot. Jacka Bednarza gdy pracowal w Wisle? I drugie pytanie ktorego widocznie nie zobaczyles. Czy mozna pisac o Panu Stolarczyku per wuefista, ogórek itd czy to za mocne ?

2 pytania. Nie musisz mnie wysylac na druga strone blon bo dla mnie blonia maja tylko jedna strone, i Wisla to jest cos wiecej niz koledzy z zarzadu.

E: wiesniak no tak, sprowadzasz na ziemie, ale przeciez i tak kazdy z Nas daje mu szanse. Przeciez to tylko temat na forum frustratów
Odp1:
Moje stanowisko wobec Bednarza bylo negatywne. Nie tyle co przez jego prace a stosunek do ludzi ktorzy zasiadali od zawsze na trybunach. Za brak szacunku do Wislakow I za kolaboracje z milicja.

Odp2:
Nazywaj sobie Stolarczyka jak uwazasz. To twoje beda slowa I to tylko o Tobie bedzie swiadczyc jak traktujesz ludzi ktorzy dla twojego klubu zostawili na boisku kawal serducha.

Ja Ciebie nie wywylam na druga strone blon. Po prostu martwie sie o Ciebie I mysle ze tam sie bedziesz mniej denerwowal. Straciles zaufanie do ludzi ktorzy ten klub ogarniaja, innych nie ma wiec pomyslalem ze w tych okolicznosciach to chyba rozsadne wyjscie.

Ps:
Zeby nie bylo to dodam, ze Dukat nie powinien tam zasiadac I tez mi sie to nie podoba. Nie jest to osoba za ktora dal bym sobie uciac reke...ale jest Sarapata. Tej kobiecie ufam I wiem ze nie da zrobic krzywdy naszemu klubowi.

Jesli ona zrezygnuje to wiedz, ze cos sie dzieje. Cos nie dobrego.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.06.2018 o godz. 16:23.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując