Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2018, 17:52
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a powiedz mi, czy jakbym pisal ze Stolarczyk to prze ogorek i wuefista, slabeusz jakiego u Nas nie bylo od dawna, to taki tekst jest ok czy jednak nie?

kazdy z Nas ma swoje zdanie i moze je przedstawiac na forum, jesli wolfy zaczyna obrazac, nie wazne kogo, nawet najwieksych debili na forum, zapomina ze Ci debile to wiesniacy i musi sie liczy ze slowem ktorego uzyl czyli konsekwencja swoich slow. Dzieki jego postowi wiemy kto sie udziela na fb przynajmniej, ja o hasztagu nie slyszalem nawet.

No i jeszcze a propos tego co TY napisales, ja rozumiem Twoj punkt widzenia ale spojrz na moj.
"
Ufam, ze ktos kto siedzi w klubowych finansach, analizujac slupki wie co robi i podjeli najlepsza decyzje w danej chcwili "

no a ja juz nie ufam. Ufałem raz, ufalem drugi, nie ufam trzeci.
Tak jak z kobieta i ludzmi. Jak mnie ktos zdradzi raz to nie ufam juz drugi.
A z klubem. Czy masz podstawy by ufac? Bo ja ....a nie mam, ale jesli masz, i mnie przekonasz, to bede ufal
.
No to jak juz nie ufasz to masz problem. Bo ani Ty ani ktos kogo lubisz nie poprowadzi twojego klubu...wiec chyba tylko pozostaje druga strona blon

Po co sie masz tak meczyc?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 15.06.2018 o godz. 17:54.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując