Ogryzek napisał(a):

Miałem cie za normalnego, a ty zacząłeś bredzić jak typowy oszołom. Jacy zwolennicy czystości etnicznej? Wszyscy zdrowi u ciebie?
To że klub jest biedny i stawia na swoje legendy z powodów finansowych tak ci przeszkadza?
|
To jest przytyk w stronę sporej grupy kibiców od lat irracjonalnie marzącej o Wiśle składającej się z wychowanków mimo, że klub od dekad szkoli młodzież na poziomie zachodnich klubów uczniowskich (albo gorzej). O stawianiu na Polaków z innych klubów nawet nie wspomnę bo tłumaczenie, że na dobrych krajowych zawodników nas nie stać to jak rzucanie grochem o ściane. Odechciewa się po pewnym czasie.
Kolejne marzenie to Wisła zarządzana przez Wiślaków bez patrzenia na to czy mają oni jakiekolwiek kompetencje do powierzanych im funkcji. Rozumiem, że teraz oprócz zarządu uczącego się swojego zawodu będziemy również mieć uczącego się zawodu dyrektora sportowego i uczący się zawodu sztab trenerski. Oczywiście bardzo bym chciał, żeby się to wszystko wspaniale udało ale nie jestem na tyle naiwny żeby ta operacja na żywym organizmie wywołała we mnie entuzjazm albo chociaż optymizm.