Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2018, 21:27
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Nie kupują karnetów i zadowolenie. Walczą tak z amatorką w klubie
Ale powiedz mi czemu ten karnet kupić ? Żeby było na pensję dla Bartoszka czy Moskala? Żeby było na pensję dla jednego z 3 ( czy tam 2 - ale zaraz będzie 3 ) aktualnie opłacanych trenerów? Ja go pewnie kupię bo jest tani i chcę zrobić banię przed meczem a przede wszystkim "co mi tam", ale możesz wierzyć lub nie - wielu tego nie zrobi bo ma dość tego burdelu. Nie chujowych wyników ( bo w pewnym wieku wyniki meczów przestają być najważniejsze ) ale własnie burdelu! W ten sposób co roku odpada jakiś tam procent karnetów a nowych kupujących nie widać.
Jak się chodzi na Wisłę od 25 lat to można zrozumieć przegrane nawet w najgłupszy sposób ale ciężko zaakceptować pewne rzeczy. I możemy tu sobie dywagować na ten temat do usranej śmierci ale procenty są nieubłagane.
Musi być widać jakąś drogę do jakiegoś celu a nie totalny spontan w stylu : dzisiaj jest zajebisty a jutro go nie lubimy. Niestety ze smutkiem stwierdzam, że u nas nie widać żadnej konkretnej wizji "do przodu". Wielu ludzi to niestety odstrasza i są to ludzie którzy nie kupują najtańszych biletów czy karnetów.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 12.06.2018 o godz. 21:37.
Odpowiedz cytując