Wyświetl pojedynczy post
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2018, 17:16
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
@Markus
Dyrektora sprortowego, który sprowadził diament to łatwo nawet w Wiśle znaleźć, Bednarz za free sprowadził o wiele większy talent od Carlitosa i tez megagwiazdę, która cały czas robi karierę w dobrych ligach europejskich MARCELO.

Cześć kolegów z forum odsądzali mnie i kolegę czaro, że jesteśmy kibicami Małeckiego, bo śmieliśmy mieć inne zdanie niż oni. Dzisiaj te same osoby napierdalaja murem za Carrillo.

Zarząd ma prawo sie mylić, a jeśli Ćwiąkala stwierdził ze ten spalił za sobą mosty nawet z osobami z którymi nie dzieliła go bariera językowa (czyt. Junco). To znaczy, ze nie koniecznie wina leży po stronie zarządu.

Ale osadzić i zje.bac wszystkich można do woli. Ogryzek, serek po co dyskutować skoro znamy tylko suchy fakt, a nie szczegóły.
Pozdrawiam wszystkich
Tak samo nie wiemy czy lezy po winie Carillo, Junco czy Jezusa Chrystusa. Kazdy bedzie teraz gadal co innego. Oprocz Jezusa Chrystua, ktory jako jedyny nie powie nic
PS. Zeby nie bylo, nikogo nie bronie, nikogo nie oskarzam, poprostu nic nie wiem a info od smiesznych twitteroekspertow czy innych szumowin dziennikarskich mam w dupie, bo swoja wiedze czerpia od jednej ze stron i przez to sa malo obiektywni.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 12.06.2018 o godz. 17:18.
Odpowiedz cytując