Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2018, 16:21
tomaso napisał(a):Wyświetl post
Czyli robią co chcą nikt ich nie sprawdza jak klub jest zarządzany a my możemy jeszcze długo słuchać że wszystko spłacają że się starają wina Cupiała itd a długi mogą rosnąć ?
Kup klub to będziesz sprawdzał i rozliczał. Jesteś ciekaw, to idź do KRS i zobacz, co spółka ujawnia w rozliczeniu. Jesteś ciekaw jeszcze bardziej, to zwróć się do klubu, teraz Wisła jest frontem do kibica, jeżeli nie będzie to tajemnicą przedsiębiorstwa, to może zdecydują się na upublicznienie jakichś informacji.

Proponuję zadać sobie pytanie: kim jestem, jakie mam kompetencje i co daje mi prawo do rozliczania Zarządu Wisły Kraków S.A. - spółki, której akcje należą do TS Wisła.

Kup jedną akcję od TS, to będziesz występował z pytaniami do Zarządu i chodził na walne, albo chociaż włącz się we wsparcie TS albo SA. A jeżeli nie, to ogranicz się do roli kibica: recenzenta, klienta, sympatyka (tłumacz to sobie jak chcesz), z którego zdaniem się liczą, ale który ma formalnie do powiedzenia tyle, co kot napłakał.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując