|
Wierzyłem w to, że pomysł z Carillo może wypalić jak tu przychodził, wierzyłem w to w trakcie sezonu i wierzę w to nadal. W polskiej ekstraklasie rzadko widzi się wyraźny, konkretny pomysł taktyczny realizowany konsekwentnie w trakcie meczu. Odejście takiego trenera, który moim zdaniem jest wygranym przez nas losem na loterii, byłoby wielką stratą dla tego klubu. Mam ogromny szacunek dla naszych legend i uważam, że to dobrze, że są blisko klubu, ale nie wierzę, że z samego szacunku do nich cokolwiek da się wyczarować.To tak po prostu nie działa, tak samo jak w jakimś korpo, tu potrzebni są fachowcy, nie kumple. Informacja o rozwiązaniu kontraktu z Carillo jest dla mnie bardziej niepokojącą perspektywą, niż gdybym się dowiedział, że odejdzie od nas pół składu za darmo. Traktuję go, jak pierwszą od bardzo dawna realną nadzieję na powrót do czołówki. Kurde mol, mam nadzieję że czytuje to ktoś, kto ma realny wpływ na cokolwiek i przejmie się wieloma podobnymi głosami odzywającymi się na tym forum.
|