serek.c2 napisał(a):

Kilka prostych słów Dariooka, których niestety nie zrozumiesz nigdy
|
Liczę, że mi wyjaśnisz. Dariook w tym poście cytuje Qadou, który pisał, że Carrillo nie dostaje swoich współpracowników, zaś Dariook piszę, że na kiego chuja, skoro drugi trener to jest głównie rezerwa jakby pierwszego zwolnili. No może w FMie jak sobie ustawicie w odpowiedni sposób zakres jego obowiązków, ale to ja jestem jakiś .......nięty
W odpowiedzi do tego samego posta (o drugim trenerze, w domniemaniu obecności w sztabie Sobola) pisze, że JEGO ZDANIEM ambicje na puchary są fantazją (XD, przegraliśmy je w ostatniej kolejce) mogą doprowadzić do upadku klubu. Jak mamy nie być średniakiem, skoro już nawet to forum chce, żebyśmy nim byli. Linię wcześniej
W zyciu nie moze byc tak, ze w naszej sytuacji finansowej jakis trener bedzie decydowal o wydatkach czy obsadzaniiu stanowisk w klubie. Juz mielismy takiego jednego Maskaanta z kumplem holendrem i do tamtej pory sie nam to czkawka odbija. czyli, na mój gimbusiarki łeb wychodzi, że zwolnienie Sobola=zatrudnienie kogoś, kogo chce Joan= dodatkowe ~15k miesięcznie może doprowadzić nas do upadku z powodów finansowych. Nie to co sprowadzanie 21 letniego bramkarza za pół miliona, który ledwo powąchał seniorską piłkę.
I na koniec kilka wyniosłych słów, o tym, że inni odejdą, a my zostaniemy. W 4 lidze nie będziesz kibicował? To o co to zamieszanie?