Wyświetl pojedynczy post
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.05.2018, 08:25
"Spokojnie Lettieri w Kielcach zmontował 11-tke z bliżej nieznanych obcokrajowców (3-4 Bundesliga) i bez większych problemów awansował do pierwszej 8-ki."

To może trzeba wyjąć Lettieriego albo kogoś o podobnej mentalności (ciągle może wrócić Kiko. Bo jeśli ostatnie doniesienia są prawdziwe, to Carillo się na trenera dzisiejszej Wisły zwyczajnie nie nadaje. Myślał że będzie trenował Dinamo Zagrzeb czy PSG, które są hegemonami w swoich ligach? Jak dla mnie to mimo wszystko burza w szklance wody.

Każdy wiedział że Carlitos odejdzie najpóżniej po sezonie. Byłem chyba pierwszym który to zauważył. Będzie za niego kasa dobrze wydana - nie będzie źle. Wiadomo, że najlepiej byłoby mieć kogoś na jego miejsce jak najszybciej, ale im szybciej go sprzedamy, tym taniej pójdzie. Trzeba się targować, a oferta z Zagrzebia jest zwyczajnie słaba. Może pójdzie do Kijowa, może do Aten. Ważne, żeby kasa była "z góry", a przynajmniej znaczna jej część. Sprzedawano już MąkeTSW za 200 000 złotych - jak się będzie wyprzedawać za bezcen to nikt nigdy "nam" nie zapłaci więcej. Reszta strat to większości przypadków nic wielkiego:

Petar Brlek (Genoa CFC) - nic nie grał.
Âť Paweł Brożek (-) - fajne wejście z Lechem ale poza tym nic nie grał.
Âť Tomasz Cywka (Lech Poznań) - wszyscy mówili paralityk, parodysta, a jak przeszedł do Lecha to szkoda "profesjonalisty".
Âť Iván González López (-) - panuje zgoda że jest "połamany" i tak nic nie grał od około roku.
Âť Arkadiusz Głowacki (zakończył karierę) - tu można się kłócić ale wieku nie oszukasz.
Âť Pol Llonch (Willem II Tilburg) - to akurat poważna strata, ale KTO WIE, czy nie uda się ściągnąć fajnego def. pomocnika z uderzeniem, którego hiszpan nie miał. Chciałem zwrócić uwagę że nam brakuje ofensywnych grajków w pomocy. Mimo faktu że Llonch miał multum odbiorów to i tak z mocniejszymi/agresywnymi przeciwnikami te jego odbiory na niewiele się zdawały, bo drużyna przeważnie nie potrafiła uspokoić gry w środku pola.
Âť Nikola Mitrović (-) - hashtag Mitrovicout i nie trzeba więcej pisać. Vox populi.
Odpowiedz cytując