Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2018, 11:36
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Ja piehdolę... Jak mnie wkuhwia to podejście wielu kibiców. Aż musiałem się podzielić bólem czterech liter. Wasyl dopiero od sezonu w Wiśle, już niemal emerytowany - spoko, bez dopisku. Sadlok - fakt, materiał na kolejnego kapitana przy obecnej bryndzy, ale z Wisłą niczego nie wygrał, a ma na koncie odwalanie akcji z próbą ucieczki do Legii - spoko, bez dopisku. Boguś - ponad 350 spotkań, blisko 150 punktów w kwalifikacji kanadyjskiej, kilka mistrzostw z Wisłą, na dobre i na złe z nami, żadnych fochów - a chvj, dopisek, że można, ale powtarzam to "można" się z nim "mimo wszystko" identyfikować. LOL

A co do zmiany strategii na budowanie kadry Wisły to nie wiem skąd to przekonanie, że porzuciliśmy kierunek hiszpański na rzecz podążania drogą Górnika. Przypominam, że:
1) podobno przegraliśmy walkę o wszystkich kluczowych zawodników 1 ligi, czyli Łabojko, Banaszewski i inni trafią gdzie indziej, czyli został nam tylko Lis z Polaków i raczej nikogo więcej bym się tu nie spodziewał (oprócz wynalazków typu Grabowski z juniorów Lecha)
2) podobno na celowniku jest 30 letni hiszpański obrońca, a dwóch kandydatów do zastąpienia Lloncha też jest z kierunku hiszpańskiego

Spokojnie, hiszpańsko-chorwacko-polskiego projektowi nic nie grozi
Jakieś źródło? Czy "info własne, pewne"?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując