Wyświetl pojedynczy post
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2018, 15:51
Wywiad z Sarapata. A tam między innymi:

1
Cytat:
(...) Inna sprawa, że nie pomaga nam w tym fakt, że Paul jest uporczywie niepokojony przez człowieka, który podobno dąży do prawdy, dlatego kolportuje nieprawdziwe informacje na nasz temat.
2
Cytat:
Przypomnę, że próby przejęcia klubu już były. Choćby ostatnia, gdy chciała klub przejąć firma, która ledwie kilka miesięcy później upadła. Odnosimy wrażenie, że pewne rzeczy robione są na zamówienie. Jestem racjonalnym człowiekiem i daleka jestem od spiskowych teorii, ale w tym klubie przeżyłam już tyle, że trudno jest nie zastanawiać się nad pewnymi sprawami. Ziemia TS-u to jest łakomy kąsek dla wielu…
3
Cytat:
- Ile jest prawdy w tym, że część piłkarzy nie wytrzymała i złożyła wezwania do zapłaty zaległych wynagrodzeń?
- Zrobił to tylko Patryk Małecki
4
Cytat:
- Jest brana pod uwagę opcja, że Wisła znów przejmie cały stadion?
- Jest. Zobaczymy, co wyjdzie z wyceny biegłego. Wtedy podejmiemy ostateczną decyzję.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...isla,13210107/

1) Ciekawe co to za sukinsyn wichrzyciel?
2) To jest to o czym między wierszami wspomniałem wcześniej w tym temacie, kilka dni temu:
Cytat:
Prawdopodobnie istnieje grupa osób którym za wszelką cenę nie na rękę, z pewnych powodów, jest to aby nam się udało. Ale na ten moment nie mam nic więcej do powiedzenia. W trakcie letniej burzy trzeci rok z rzędu może być jeszcze ciężej ustać.
3) To koniec Małeckiego we Wiśle. Nie wyobrażam sobie widzieć go więcej w naszej koszulce. Niech się zawija do Gliwic, Szczecina.
4) Na czym miałoby polegać przejęcie całego stadionu, bo przecież nie na jego wykupieniu?
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 27.05.2018 o godz. 15:59.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując