Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2018, 13:37
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ale gościu - czytasz w innych postach co pisze? Czy dyskutujesz z cieniem!
Buchalik to jakiś junior JEST że podajesz jego przykład? To młody zdolny z niższych lig? Nie uprawiaj oszołomstwa tylko czytaj co piszą inni a nie naciągaj fakty. Bo jesteś inteligentny a odwalasz bucuwe z jakimś Buchalikiem.
Nie przypisuj mi że jestem PRZECIW ściąganiu stranierosów. Jestem natomiast przeciw ściąganiu TYLKO stranierosów manipulatorze.

Jestem za ściąganiem takich piłkarzy którzy dają nam jakość tu i teraz jak Lloncj, Imaz, Velez Cuesta czy Carlitos. Ale nie tylko. Ściagajmy też piłkarzy na jutro z niższych lig.

Nie ściągamy natomiast UWAGA ŁAP - MŁODYCH ZDOLNYCH z niższych lig. I o tym piszę.
(Buchalik nie jest młodym od lat)

NIE PISZĘ!! (Łap)
1. Grajmy tylko Polakami
2. Grajmy TYLKO młodymi Polakami
3. Grajmy tylko Hiszpanami
Złapałeś?

Piszę zbilansujmy zespół. Poza piłkarzami dającymi jakość TU i TERAZ jak Lloncj, Imaz, Velez Cuesta czy Carlitos zamiast dać na pensje jednego, dwóch więcej jak Ze Manuel dajmy takiemu Pikowi, czy innemu z niższych lig.

Podsumuje - braki w argumentacji nadrabiasz przeinaczaniem wypowiedzi interlokutora i stosujesz sofistyczne chwyty (ten post) polemizując nie ze mną a swoim wyobrażeniem co piszę. Szanujmy się kolego.

btw
W tym czasie Pogoń zgarnęła 2 mln euro za uwaga Jakuba Piotrowskiego pozyskanego z Chemika Bydgoszcz (2 mln euro) Czemu my tak nie możemy?

A czym się różnią te 2 mln euro za Piotrowskiego od 2.25mln euro za Brleka? Jakieś lewe są?

Wzieliśmy tego chłopaczka z Lecha (lewego obrońce), wzięliśmy Słomke, próbowaliśmy Bartosza, w odwodzie Laskoś, Świątko, Plewka, Chorążka. Oglądałem sparingi i niestety niczym się nie wyróżniali. Ponoć w tym okienku mocno obcinamy kadrę, więc powinni doczekać się swoich szans w razie kontuzji podstawowych piłkarzy, ale obawiam się, że wykorzystają je dokładnie tak samo, jak Zając, Marszalik czy Kamiński. Super star akademii- Handzlik, podkupiony nam przez Mistrza Polski, z którym pół forum wiązało wielkie nadzieje epizodycznie pojawia się na boisku Olimpii Grudziądz, która najprawdopodobniej poleci z 1 ligi. Nie pamiętam, żeby w ostatnich latach ktoś był bardziej pompowany na większą gwiazdę, a wyszło jak zawsze. Metryka i paszport nie grają, wychodzimy z długów dzięki szrotowi z Chorwacji i Hiszpanii. Mnie ta polityka odpowiada.
Odpowiedz cytując