DeadOrAlive napisał(a):

Problem jest znacznie szerszy niż nam się wydaję. Mądrzejsi będziemy też po rewelacjach z sobotniego reportażu.
Według mnie klub powinien raz na zawsze odciąć się od środowiska kibicowskiego. Martwią mnie różne plotki, które można znaleźć na różnych profilach na fb, jakoby osoby mające kontakt z zarządem miały coś poważniejszego za uszami.
W to nikt nie wejdzie, żaden sponsor, żadne poważne media nie podpiszą się pod projektem Wisła Kraków S.A + SKWK, czy też rózne grupy od których SKWK oficjalnie się odcina, a KMWTW.
Musimy się po prostu oczyścić z wszelkich zarzutów i pokazać, że Wisła Kraków jest WOLNA od wpływów kibicowskich. Tylko wtedy będzie realna możliwość napływu gotówki do klubu...
Pytanie do znających temat ludzi. Czy ktoś z Was ma pojęcie, jak to wyglądało za czasów Cupiała ? Facet miał mimo wszystko autorytet i raczej nie wydaje mi sie, by kibice chcieli mu wejść na głowę ( poza protestem Bednarza, ale wtedy to było już raczej wygaszanie projektu..).
|
Po raz, to dużo szumu o nic. Reportaż? Przecież przedstawia co będą chcieli i mieli z tego kasę. A klub nie powinien odcinać się od kibiców skoro taka jest struktura. Wiesz na jakich zasadach wchodzisz, nikt Cię nie zmusza.