Wyświetl pojedynczy post
Toeju
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2018, 21:00
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Piękna wiadomość Mam nadzieję, że nie będzie ona początkiem kłótni na linii Junco - Carillo.
Moim zdaniem jest to wspólna decyzja opu tych panów.

bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy taka piekna
odchodzi 3 z 6 środkowych pomocników, 2 kolejnych wciaz nie ma kontraktu na nowy sezon
a ustawieniem gramy specyficznym jak na nasza lige, gra w srodku wymaga wdrozenia
5 juz out, za chwile 3 kolejnych (Ivan, Mały, Zdenek) wietrzenie szatni na calego
Dzieje się to co zapowiedział zarząd, ale do konkretów.. kto nas opuści?
Brlek - przez pół roku grał tyle co nic, pod formą.. jego drugi pobyt w Wiśle do zapomnienia.

Mitrović - mimo, że z meczu na mecz grał co raz lepiej, to jednak po każdym meczu wylewaliście na niego wiadra pomyj. Z piłki stojącej potrafi dograć na centymetr, ale do gry systemem jaki prezentujemy no nie pasuje..

Cywka - dla mnie szkoda Tomka, bo mógł grać na dwóch pozycjach, moim zdaniem jako zmiennik mógłby zostać.

Ivan - po kontuzji, swoje lata ma, ryzyko ponowienia kontuzji było sporo, słusznie go żegnamy.

Mały - po jego wybrykach nie ma tu dla niego miejsca. Bez żalu.

Ondrasek - gdyby nie to że dobrze mu na tym kontrakcie już dawno by go tu nie było, dłużej się leczy niż gra, niech sobie znajdzie klub (I hope so)

Co do Lloncha, Bashy.. jestem optymistą że plotki okażą się prawdziwe i przedłużą.
Odpowiedz cytując