Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2018, 16:08
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A kogo sprzedaje Górnik?
Jakiegoś gostka (sorry, jestem wypity, nie pamiętam nazwiska), Lech bierze za 400 tys. euro,a my mamy szansę na sprzedanie darmowych Carlitosa i Arsenica, każdego za 3-4 razy tyle.
I z nadzieją, że Junco wynajdzie znowu kogoś podobnego..

Wczoraj jak widziałem Lloncha to dla mnie MEGA piłkarz. Jeśli podpisze przedłużenie to śmiem twierdzić, że takiego DP, ale i piłkarza z inklinacjami do gry w przodzie nie ma żadna inna ekipa w E-klapie.
Odpuszczenie go teraz o byłoby megafrajerstwo.
No chyba, że za darmo przyszedłby Llonch2 i dopłacił do tego interesu

Llonch moim zdaniem jest wart tyle co 2 Carlitosów.
Ha ha tak jest Llonch wart 2 mln euro (skoro za Carlitosa na ten moment Zagreb daje 1 mln euro a ten jest 2 razy więcej wart) że ŻADEN klub nie przebił oferty Wisły i gość nie mając alternatyw zostanie z nami
(Moze odejść za darmo w tym momencie do każdego klubu - skończył mu sie kontrakt)
Jakby był wart taką kasę to nawet SPEKULACYJNIE ktoś by mu zaoferował grubą kasę i go sprzedał za pół roku.
To RYNEK weryfikuje ile jest wart dany piłkarz a nie fantazje FRaMata.

Idze, idze bajoku

Szymon Żurkowski najprawdopodobniej da kasę dla klubu z Zabrza. Jest w szerokie kadrze na MŚ i w przeciwieństwie do Kądziora nie ma niskiej kwoty odstępnego wpisanej w kontrakcie.

btw
To nawet Cywka dostał propozycję z Lecha
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.05.2018 o godz. 16:12.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując