Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2018, 11:12
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A konkretnie ilu młodych z niższych lig Polskich sprowadził Junco? Ilu trenerzy dali szansę? Co robił nasz dyrektor sportowy poza napełnianiem wagonów w Hiszpani kolejnym zaciągiem stranierosów z kontraktami 1+1? Na ilu meczach CLJ był Carillo? Dla przykładu Probierz pojawia się tam regularnie. 2 młodych pozyskał, czy aż 3? Śmiech na sali. (Kolar. Kostal to już stare dziady)

Tak wiem. Fajniej pojechać do Chorwacji czy Hiszpanii niż do Boguchwały czy Sanoka.
Tak, wiem że Probierz na CLJ jest regularnie, Carillo nie jest, a pewnie nie był ani razu, ale to zarzut to trenera a nie do szeroko rozumianego pionu sportowego. Z drugiej strony pewnie widząc co prezentują najlepsi z CLJ na treningach z pierwszą drużyną uznaje, że nie ma sensu tam jechać.

Do zespołów juniorskich są ściągani dość regularnie zawodnicy, nie tylko do CLJ, ale również i do mnie młodszych roczników, więc to nie tak że nie jeździmy w ogóle po polskich wioskach.

Junco mówił nie raz, że docelowo chcą regularnie wprowadzać do pierwszej drużyny "wychowanków", ale na to potrzeba czasu, bo są poważnie zaniedbania, których nie da się naprawić w pół roku.

EDIT: Ok, może być na meczu z Legią, na tym akurat nie był. Dlatego też nie pisałem, że na pewno go nie było tylko "pewnie". Na derbach w ostatnią sobotę go nie było.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 21.05.2018 o godz. 12:59.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując