Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2018, 10:48
szprotson napisał(a):Wyświetl post
juz była gwiazda Hutnika która dostała umowe, kibice bardzo byli zadowoleni

przypomnisz w której lidze gra teraz Damian Buras?

Ale ogryzku nie boj sie i spij spokojnie, zawsze mozesz zaczac kibicowac Gónikowi czy to Cracovii.
Stawianie na młodych to PROCES - słabszych zastępują kolejni lepsi (manipulatorze), a nie stawiania na 1 Damiana, Alana itd Takich piłkarzy widząc że nie rokują odpala się z zespołu a na ich miejsce wchodzą nowi. To jest STAŁY PROCES a nie jednorazowy event!

Gdybym był takim manipulatorem jak Ty napisałbym - a gdzie teraz jest Bednarek albo Kownacki?

Zapewne część z tych młodych z Górnika przepadnie, ale część zostanie na powierzchni, a kilku zrobi karierę i dadzą klubowi SPORO zarobić.

Śpij spokojnie - u nas nigdy nie będzie stawiania na młodych wychowanków czy pozyskanych z niższych lig. Kolejny wagon w Hiszpanii czy Chorwacji już czeka.

btw
A Ty zostań już lepiej przy WKS. Tam pasujesz do maliniaków. Pisać że mógłbym kibicować Górnikowi czy parchom dlatego że wg mnie idą lepszą drogą w polityce kadrowej to chamska manipulacja. Moje pisanie na temat tego co nie podoba mi się w obecnej polityce Wisły wynika z troski i miłości do Naszego klubu. Zanim zaczniesz innych obrażać przez insynuacje że mogą komuś innemu kibicować przemyśl co piszesz. Bo trochę przegiołęś!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując