Wyświetl pojedynczy post
ashkeczup
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2018, 16:30
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jakie to proste kogoś wysmiać i miec polewkę.

Problem jest taki że nie ma żadnej różnicy jak za czasów Cupiała poza zapowiedziamy. Jakież to proste łykac wszystko jak pelikan ciepłe kluchy. Gdzie te zmiany? Junco pier.do.li że chce polskich piłkarzy? I ty to łykasz? Pie.do.li coś o szkoleniu i stawianiu na młodych? I ty to łykasz? Łykaj dalej.

Ja uważam że długofalowo na odpadach z 3 ligi hiszpańskiej nie zajedziemy jeśli nie bedizemy sprzedawać piłkarzy za grubszą kasę. A w naszym przypadku jest to jakis młody z niższych lig lub wychowane którego uda się oszlifować.
Nie łykam, ja myślę. Probierz, którego zresztą ubóstwiasz za stawianie na młodych, broń Boże odpady z zagranicy (zazwyczaj od 6 do 9 takich złamasów tak gra w pierwszym składzie), powiedział kilka dni temu, że nie da się kupić dobrego polaka, można ich tylko wychować. Uwaga. Przyjmując, że czwarty wymiar i manipulacja nim nadal jest dla obecnej technologii abstrakcją, trzeba jednak zaczekać kilka lat, aż 15 letni Sebuś wyrośnie na 22 letniego Sebastiana, będzie ważył troszkę więcej niż 52 kg, pod wpływem presji nie zacznie podawać do tyłu albo przeciwnika. Do tego czasu miło byłoby mieć wpływy większe, niż te, które gwarantuje tułaczka po środku poziomu drugiego poziomu rozgrywek. Ogromny wpływ na grę, niekiepska kasa za odpady z Chorwacji i Hiszpanii? Dla mnie nie brzmi źle, ale ty się pewnie brzydzisz tych pieniędzy. Daleko nie może zajechać lokomotywa z Poznania, która ciągle ogląda plecy Legii. Mogą sobie robić kasę na wychowankach, ale potem grożą całemu światu, bo jak to tak ukoronować lepszą drużunę na swoim stadionie- przecież oni sprzedali Bednarka za 6 mln?! I prawie sprzedali Gumnego? Z czym ta Legia ha tfu, gdzie, do kogo, do Lecha?
Odpowiedz cytując