Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2018, 16:06
Garret napisał(a):Wyświetl post

Młody zawodnik powinien zasłużyć na szansę. Jak wchodziłem na rynek pracy, to nikt mi nie dawał forów, bo jestem młody. Musiałem zapieprzać po gównianych robotach, pokazywać, że potrafię, przekonywać, że dam radę wykonać powierzone mi obowiązki i ewentualnie gdy spełniłem wszystkie wymagania pracodawcy, to dostawałem umowę po okresie próbnym.

.
Piłkarz kolego to nie tylko pracownik, ale też AKTYWO klubu. Nie zapominaj o tym. Klub może sprzedaż wyrózniającego się piłkarza i na nim zarobić, pracodawca nie może sprzedac pracownika. Tutaj jest róznica.

Klub powinien inwestować w młodych, bo na nich się najlepiej zarabia, nawet jesli na początku są gorsi od jakiś przecietniaków którzy i tak się nie rozwiną.

Bo jesli Amica zarabia na Bednarku ponad 6 mln euro to woli dawać mu szansę niż kolejnemu 30 letnemu Dupicovi z Chorwacji czy Hujescu z Rumunii.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując