pepe72 napisał(a):

Po wczoraj to możemy dywagować czy Boguski czy Mitrovic.
Więc może skończ pi...ć, bo to jednak zawodnik Wisły.
Jak gra dobrze to należy go chwalić, a nie pi...ć głupoty na trybunie. Jak gra źle to się go krytykuje. Na tym polega normalność, a nie na hejcie niezależnie od zagranego meczu.
|
Miszczu... dlaczego wpadłeś w trend gimbazy i wszystko nazywasz hejtem? Chyba, że nie do mnie...
Nikola jak i Tomasz są słabymi zawodnikami, na taką opinię zapracowali przez długi czas. Głupoty na trybunie? Chłopcze... przecież kilka postów wcześniej otwarcie SKRYTYKOWAŁEM pojazd po Mitrovicu, rozumiem, że to widziałeś

:
LucjuszWielki napisał(a):

Tak samo jak dzisiaj z Mitroviciem - jest cienki OK, choć nie wiem czy Cywka nie gorszy i leci przyspiewka: "taka jest kibicow wola niech sp... stad Nikola" ... dejcie spokój. Ostatni taki pojazds to chyba po Kaczorowskim i Svitlicy był ?
Masakra, koleś jest cienki, mam nadzieje, ze odejdzie ALE bez jaj!
|
Gdzie tu masz "hejt" miszczu?
CHODZI o skrajność: dwie przegrane: trener do wylotu, Pol cienki, Mitro Cywka dno,
3 wygrane: widac rękę trenera, genialny mecz tego tamtego, mam nadzieje ze zostanie z nami (a 5 kolejek wstecz był out).
Jak zawieje wiatr tak WIĘKSZOŚĆ pisze, ja się trzymam jednego: trzeźwej oceny: Mitro zagrał ok i Cywka co nie zmienia faktu, że gra na środku tego duetu przez pol roku wygladala żałośnie...