Wyświetl pojedynczy post
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2018, 11:52
Co się tyczy Carlitosa może nie spotka się to z aprobatą, ale uważam, że to jest odpowiedni moment by go sprzedać za jak największą kasę. Nie ma co go na siłę trzymać, byłby bez motywacji i na pewno by nie powtórzył gry z tego sezonu. Myślę, że na naszą korzyść jest to jak sobie radzą bramkostrzelni zawodnicy, którzy z ekstraklasy niedawno odeszli, Świerczok, Nikolic, Prijovic, Wilczek, Teodorczyk i pewnie jeszcze pominąłem kogoś. Także ci co niedawno wyjechali zrobili dobrą markę więc można te 3 bańki krzyczeć a może i więcej jakimś Turkom to i za 5 się opchnie.

sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Ja tam się cieszę, że Boguski zostaje. Do końca będzie się za nim ciągnęła łatka dyżurnej ofiary ale na obecną sytuację Wisły jest to potrzebny zawodnik. Nie może być przypadkiem, że u wszystkich kolejnych trenerów gra.
Fizycznie zawsze jest dobrze przygotowany, 33 lata to jeszcze spokojnie następny sezon zagra.
TO wynika z biedy kadrowej, a Boguski to sympatyczny człowiek , robi co mu trener karze więc się utrzymuje na powierzchni.

Hives4 napisał(a):Wyświetl post

Co do Mitrovicia to w wywiadzie pomeczowym przyznał, że toczą się rozmowy:

Jak dla mnie to może zostać o ile nie zarabia dużo. Nie jako kluczowy gracz, a jako zawodnik do walki o skład. Pokazał wczoraj, że potrafi dobrze wystawić piłkę. No i ważne jest to, że chce grać dla trenera.
Jak dużo kasy nie zarabia to może zostać, zresztą on na 99% zostanie wg mnie właśnie ze względu trenera, który jest jego fanem Nie jest to zawodnik pierwszej młodości, w cv ostatnio coraz gorsze kluby(oczywiście do momentu przyjścia do WIsły ), więc niby kto go będzie chciał od nas podkupić, wątpię, by ktoś zaszalał i dał mu jakiś wielki kontrakt.
Ostatnio edytowane przez tofik : 10.05.2018 o godz. 11:59.
..
Odpowiedz cytując