Co się tyczy Carlitosa może nie spotka się to z aprobatą, ale uważam, że to jest odpowiedni moment by go sprzedać za jak największą kasę. Nie ma co go na siłę trzymać, byłby bez motywacji i na pewno by nie powtórzył gry z tego sezonu. Myślę, że na naszą korzyść jest to jak sobie radzą bramkostrzelni zawodnicy, którzy z ekstraklasy niedawno odeszli, Świerczok, Nikolic, Prijovic, Wilczek, Teodorczyk i pewnie jeszcze pominąłem kogoś. Także ci co niedawno wyjechali zrobili dobrą markę więc można te 3 bańki krzyczeć a może i więcej jakimś Turkom to i za 5 się opchnie.
sandomingo napisał(a):

Ja tam się cieszę, że Boguski zostaje. Do końca będzie się za nim ciągnęła łatka dyżurnej ofiary ale na obecną sytuację Wisły jest to potrzebny zawodnik. Nie może być przypadkiem, że u wszystkich kolejnych trenerów gra.
Fizycznie zawsze jest dobrze przygotowany, 33 lata to jeszcze spokojnie następny sezon zagra.
|
TO wynika z biedy kadrowej, a Boguski to sympatyczny człowiek , robi co mu trener karze więc się utrzymuje na powierzchni.
Hives4 napisał(a):

Co do Mitrovicia to w wywiadzie pomeczowym przyznał, że toczą się rozmowy:
Jak dla mnie to może zostać o ile nie zarabia dużo. Nie jako kluczowy gracz, a jako zawodnik do walki o skład. Pokazał wczoraj, że potrafi dobrze wystawić piłkę. No i ważne jest to, że chce grać dla trenera.
|
Jak dużo kasy nie zarabia to może zostać, zresztą on na 99% zostanie wg mnie właśnie ze względu trenera, który jest jego fanem

Nie jest to zawodnik pierwszej młodości, w cv ostatnio coraz gorsze kluby(oczywiście do momentu przyjścia do WIsły

), więc niby kto go będzie chciał od nas podkupić, wątpię, by ktoś zaszalał i dał mu jakiś wielki kontrakt.