Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2018, 23:36
Znowu kontry i mądre bronienie się i znowu jest 3:0

Śmieszna sprawa, czy ktoś oprócz mnie zauważył, że jeśli nam się uda (to duże jeśli) ograć Lecha, a Lech przerżnie w ostatniej kolejce z Legią to mamy szansę kuchenkorza łyknąć w tabeli? Pewnie dostaniemy oklep, bo gramy bez Carlitosa. Z drugiej strony Lech wpadł w taki dołek i tak spektakularnie przerżnął sezon, że wcale bym się nie zdziwił jakby przegrał i z nami i z 7.

Nie do pomyślenia jeszcze niedawno.

Fajnie się to rozwinęło.

Bardzo podoba mi się nasza gra w obronie, z meczu na meczu wygląda to pewniej. Szkoda, że dopiero teraz chłopaki złapali formę.

Nie do końca lubię taki futbol, ale dopóki będą wyniki to nie będę narzekał. Tym bardziej, że tak krawiec kraje jak mu materiału staje. Mam wrażenie, że Carillo naprawdę wyciąga z tych chłopaków dużo więcej niż poprzednik. Do tego runda finałowa a my wygrywamy 3 razy z rzędu. Ogromna szkoda, że w tym sezonie nie było podziału punktów. Ktoś może jest w stanie opracować takie 'co by było gdyby był podział?'. Bo myślę, że bylibyśmy bardzo wysoko.

Boguś wreszcie zagrał dobre meczycho. Dawno tego nie grali. Ostatnio chyba w poprzednim sezonie. Bardzo mnie to cieszy, bo go bardzo lubię.

Generalnie pod względem indywidualnym podobali mi się prawie wszyscy, słabo zagrał jedynie Imaz, a w pierwszej połowie Halilović (chociaż jak się więcej miejsca zrobiło było sporo lepiej z jego strony).
Ostatnio edytowane przez s1mone : 09.05.2018 o godz. 23:38.
Odpowiedz cytując