Cytat:
|
janex89 pisze o zainteresowaniu Maksymilianem Banaszewskim ktoś ma jakieś rozeznanie na jego temat?
|
Podstawowy zawodnik ciągle walczącej o awans do ekstraklapy Stali Mielec (obecnie 2 miejsce, 47 punktów), jako skrzydłowy strzelił 5 bramek (? asyst) w 29 meczach.
Cytat:
|
Tak naprawdę nie mam przypisanej konkretnej pozycji. Mam jedynie trzymać się któregoś ze skrzydeł, szukam gry w środku. Czasem trener każe mi grać dłużej na lewej stronie, a innym razem, w zależności od strategii, częściej operuję jako prawoskrzydłowy
|
Spędził tam rok, wcześniej długo siedział w Zniczu Pruszków. Podobno grał w młodszych rocznikach reprezentacji Polski.
Cytat:
|
Pięć lat grałem w Zniczu Pruszków, do którego trafiłem w wieku 17 lat. Wcześniej byłem blisko wyjazdu za granicę, dwukrotnie testował mnie Ajax Amsterdam.
|
Nastawiony na awans ze Stalą do ekstraklapy lub transfer (jeśli nie będzie awansu).
Jeśli chodzi o same umiejętności to już musi wypowiedzieć się ktoś kto ogląda 1 ligę.
Ja dodam jeszcze tylko, że facet ma już 23 lata, więc to już nie junior do ogrywania na wypożyczeniu, a zawodnik, który musi walczyć o 1 skład.