Ciut słabszy mecz Cuesty mimo ze kilka udanych interwencji miał i już czytałem gdzieś, że potwierdził tym meczem, że nie nadaje się do Wisły hahaha to co lepszy Buchal ?
Mecz dobry, scyzory atakowaly bo tak mialo to wygladac, wiele krzywdy nie robili.
Pisałem na chacie, że skład optymalny poza: Boguskim, Cywka i Halilovicem.
Rafał jaki jest kazdy wie, za kazdego trenera grywal, nie ma lepszego na jego pozycje, a szkoda. Kilkanascie kolejek temu pisałem, że Imaz to taka lepsza wersja Boguskiego - dalej to podtrzymuje, bardzo podobni zawodnicy z ta roznica ze Imaz ma duzo lepsza technike.
Cywka jak zwykle alibi.
Zwyciestwo bardzo cieszy, szczegolnie za dwie ostatnie porazki z nimi . (w pucharz i w lidze).
Obawiam sie, ze dostosowalismy sie do nieprzewidywalności e-klapy i przypadku polskiej ligi.
ZAWSZE mecze przy R22 były w miare pewne i ZAWSZE wyjazdy były pewne do tyłu - teraz jest odwrotnie.
Obawiam sie, ze po dwoch dobrych meczach wyjazdowych dostaniemy OKLEP u siebie z niemrawym zaglebiem...
JAK MOGLIŚMY PRZEGRAĆ Z TIRÓWKĄ

Nie kumam... legia byla i jest tak slaba/beznadziejna ze szok !!Na wyjezdzie ich ogrywamy by kilkanascie dni pozniej dostac u siebie... typowa e-klapa. W srode kazdy wynik mozliwy - a jak dodamy do tego Mitrovica w pierwszym skladzie wraz z Cywka to...