Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2018, 14:36
Nie jestem fanem Cywki, ale może i w jakiejś konfiguracji jest on przydatnym i uniwersalnym rezerwowym - zwłaszcza, jeśli nie mamy pieniędzy i ściągamy graczy bez kontraktu z Bałkanów/Hiszpanii, którzy albo wypalą, albo nie wypalą. Nie mam też pretensji do Cywki, że pójdzie tam, gdzie go docenią i zapłacą mu więcej - to nie Wiślak, z czegoś trzeba żyć, spoko. Tym bardziej, że faktycznie nikt po nim płakać nie będzie.

Chodziło mi o to, że Cywka zachował się nieelegancko i w tym kontekście nie rozumiem, jak może nosić opaskę kapitańską. Nie ma sensu go obrażać, czy napiętnować, jeżeli jest przydatny/niezbędny w składzie, to niech nawet gra do końca kontraktu, ale szanujmy się i nie róbmy z niego kapitana. Nie zasługuje na to, jeżeli rzeczywiście nie poinformował Junco, że ma inne oferty i że je rozważa/jest bliski ich przyjęcia (chociaż Junco prosił o uczciwe postawienie sprawy i informowanie się nawzajem o planach i możliwościach).
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując