Wyświetl pojedynczy post
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2018, 11:46
To, że zarząd chce dobra Wisły na pewno nie ulega wątpliwości, mimo to już od dłuższego czasu nie jest dla mnie zupełnie wiarygodny. Ile to już razy słyszałem to się zmieni, w ciągu miesiąca, po najbliższym meczu, przed derbami, będzie gwiazdą itd.

Co zrobić żeby poprawić katering? Klub wychodzi z pytaniem do kibiców - czego chcecie? co poprawić? efekt - kiełbasa dalej zimna, jakość zerowa, a o płatności kartą można zapomnieć (przynajmniej na D, nie wiem jak jest na innych sektorach).

Zrobimy dla Was nową stronę! - od pół roku słychać, że już niedługo. Jak dla mnie obecna strona jest w porządku, dupy nie urywa, ale już się człowiek przyzwyczaił. Jednak skoro tak wiele razy z ust sterników i osób związanych z klubem padają słowa o tym, że będziemy mieć nową stronę to wypadało by być tutaj konsekwentnym - kibic oczekuje efektu. Tak na ten moment nie wiadomo dalej nic. Tutaj się zastanawiam czy nie lepiej powiedzieć jasno: słuchajcie drodzy kibole strony jak na razie nie będzie - nie ma kasy tudzież są ważniejsze sprawy, które musimy wyprostować, wprowadzić w życie.

Nowy inwestor? Był? Jest? Będzie? Termin zapowiadany przez zarząd już minął.. Zastanawiam się czy rozmowy dalej się toczą, czy obecny zarząd nie wie jak oznajmić kibicom, że potencjalny inwestor zwinął manatki i już dawno dał sobie z tym wszystkim spokój?

Umowa najlepszego zawodnika - już wiele takich sytuacji czy z trenerami czy z piłkarzami w Wiśle przeżyłem i jakoś nie jestem w stanie zaufać informacjom o obowiązującej umowie Carlitosa, że wszystko jest pięknie ładnie.

Wiele takich spraw można by było tutaj jeszcze przytoczyć. Chciałbym myśleć pozytywnie o przyszłości, ale czeka nas ciężkie lato, wiele obietnic bez pokrycia i budowanie zespołu od nowa. Ten sezon dla nas skończył się już na początku kwietnia, a i w przyszłym przyjdzie nam znowu walczyć o górną ósemkę i to będzie znowu będzie nasze maksimum. Chciałbym się mylić.
Odpowiedz cytując