Wyświetl pojedynczy post
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2018, 14:12
Z mojej perspektywy sprawa nowej strony internetowej klubu jest o tyle dziwna, że to powinien być de facto jeden z priorytetowych celów marketingowych do zrealizowania dla nowych (obecnych) władz Wisły. Dzisiaj już chyba dla nikogo nie jest tajemnicą, że odpowiednio nowoczesny i funkcjonalny serwis www staje się naturalnie bardzo istotnym kanałem komunikacji marketingowej Klubu. I taka strona najzwyczajniej w świecie sprzedaje produkt/usługę potencjalnym klientom (pomimo że często robi to niebezpośrednio).

A teraz wygląda na to, że zamiast zbierać powoli owoce z wdrożenia porządnego rozwiązania rok czy pół roku temu, masa potencjalnego kapitału przechodzi Wiśle koło nosa i nigdy nie trafi do kasy klubowej. A najbardziej martwi mnie tu fakt, że zdaje się, że nikt u nas nie wie, kiedy i czy w ogóle nowa strona www Wisły faktycznie w internecie się pojawi. Być może stąd też wynika ta głucha cisza w temacie. Bo ile miesięcy już minęło od informacji, że strona zostanie odpalona już zaraz, za momencik, to lepiej nawet nie liczyć.

Szkoda. Szkoda, bo to po prostu biznes i dodatkowe pieniądze wynikające z potencjału marketingowego, których - mam wrażenie - nikt nie chce u nas dostrzec.
Ostatnio edytowane przez enzo : 25.04.2018 o godz. 14:15.
Odpowiedz cytując