Wyświetl pojedynczy post
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2018, 12:21
Obserwując wiślackie media społecznościowe widzę, że jest sporo frustracji.
Wiele rzeczy nas kibiców denerwuje m.in. ceny biletów nie są adekwatne do tego co dostajemy w zamian.
Rzeczywiście sporo kosztuje wejściówka na mecze Wisły Kraków jeśli zestawimy ja z pozostałymi klubami lub produktem jaki otrzymamy. Mimo to, mamy 4 frekwencje w lidze, ze sporą przewagą nad kolejnymi drużynami.

Kolejny aspekt to kwestia inwestora. W styczniu, a w zasadzie końcem stycznia zapowiadano, że nowy inwestor to kwestia max 2 miesięcy, a sporo mówiło się o tym, że powinno to nastąpić znacznie wcześniej 1-1,5 miesiąca.
Mamy praktycznie maj, 3 miesiące od tych ,,hot" newsów a inwestora jak nie było tak nie ma. Sporo osób tez zaczyna mieć tego dość, zapowiedzi swoje, rzeczywistość swoje.

Podobnie sprawa ma się z nową stroną internetową. Swoją drogą to jest żenująca sytuacja, żeby ją zapowiadać, ogłaszać pod hasłem ,,powstanie niebawem, w najbliższych miesiącach" a teraz czekamy na nią już ponad 1,5 roku.

Kibice są coraz bardziej niecierpliwi i mówiąc szczerze nie dziwię się im. Wisła mimo słabej gry i stosunkowo wysokich cen, ma dobrą frekwencję, kibice chętnie biorą udział w różnego rodzaju akcjach, więc wymagają. Dodatkowo widząc, że niskim kosztem (Wisła Płock, Górnik) można zrobić fajny zespół oczekują podobnych efektów.

Oczywiście nie krytykuję zarządu, ale tak sobie myślę. Może czasem lepiej mówić jeszcze mniej, niż później tłumaczyć się z zapowiedzi i niespełnionych obietnic, bo cały czas czekamy na konkrety ws inwestycji/planów ogłaszanych wiele miesięcy, czy tygodni temu (strona www, nowy sklep etc.)
Odpowiedz cytując