Wyświetl pojedynczy post
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2018, 00:43
Mówiłem, trzeba było zostawić Sobola. Gorzej niż jest teraz z pewnością by nie było, dam sobie rękę uciąć.

Zarząd wymyślił Kiko. Ok, można przeżyć, powiedzmy, że chociaż tani, no i skierowany na kierunek skąd sprowadzamy zawodników.

Kiko się nie sprawdził? Ok, zdarza się, nie krytykuję zarządu, bo to mogło wypalić, ryzyko nie było duże. Ale jak już nie wypaliło, to należało znów zostawić Sobola!!! Derby wyjazdowe pokazały, że nawet jeśli ma braki w warsztacie, to na tę ligę wystarczy to co nadrobi w sferze motywacji, Wiślackości!

Ale nie, zarząd postanowił zastawić się a postawić i zatrudnił hamerykańskiego trenera z ambicjami, szkoda tylko, że k.... jego ambicje przerastają kadrę którą ma.

Wszyscy się boją napisac tego wprost, ale ten Carillo to jest całkowita porażka. Ja nie wiem, może on jest i jakimś tam dobrym trenrem, ale nie na nasze warunki i nie na tych piłkarzy. W dodatku facet jest zafiksowany na swoich wizjach. Najlepiej tu i teraz, dziś się śmiejecie z Małego, że mają grac lepsi itd, ale zapominacie kto będzie chciał grać jak wszystkie sfochowane Carlitosy pójda do konkurencji.

Jasne, zatrudnimy kolejnych Hiszpanów, Carillo wyleci, będzie nas trenował jakiś kolejny Fernandez, ciekawe czy tylko starczy na to wszystko kasy to raz i dwa na kim będziemy odbudowywać zgliszcza, bo Małego już nie będzie, a Brozio i Głowa już zawieszą buty na kołku...
Odpowiedz cytując