Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2018, 12:02
Szkoda szczępić ryja na to...

Chyba najgorszy tym razem Mitrovic mimo, że coś tam się wkurzał .... może mu zależy, ale jest typem człapaka, który przegrywał pojedynki z mniejszymi od siebie.

Cywka tragedia do kwadratu nie od dzis. Brleka nie było w tym meczu.

Nie ma Pola nie ma grania, bo nie ma kto zasuwać po całym boisku. Ten gośc jest KLUCZOWYM grajkiem dla nas...

Ciężko tłumaczyć tą padakę brakiem 2-3 zawodników. Gdzie reszta, jakie rezerwy? Kto to jest Bałaniuk i Kolar jak rywalizacje ze Zdenkiem przegrywają Pogonić ich razem z Palcicem i tyle.

Czy Perez jest lepszy od Mitrovica

Czy jesteśmy słabsi od Korony i Płocka Miejsce w tabeli i gra to potwierdzają, ale potencał mamy podobne ludzie ! Tam gra Uryga? Co ma kasa i bida w klubie do tego, że Uryga nas gasi Mamy kilku fajnych piłkarzy, kilku beznadziejnych, których trza jak najszybciej pogonić i zrobić drużyne rezerwy . Gdzie Kolary i inni mają się ogrywać Na treningu podczas gry w dziada

Nie wiem co ten Carillo robi...

Warunki były idealne do porażki, przed meczem właśnie tego się spodziewałem. Wiedziałem nawet, że to czerwo nic nie zmieni, a pogorszy.... :/

Przylezie taki wolfy i będzie peird... że czego się spodziewamy jak czasu Cupiała minęły... A co ma Cupiał do Carlitosa, Pol Joncha, Sadloka, i kilku innych dobrych grajków skoro Korona z dnem jakimś z 3 ligi bułgarskiej nas wozi... To musi Cupiał II przyjść, żeby ograć Wisłe Płock i Korone Pojebało w głowie?

Odpowiedz cytując