Szkoda szczępić ryja na to...
Chyba najgorszy tym razem Mitrovic mimo, że coś tam się wkurzał .... może mu zależy, ale jest typem człapaka, który przegrywał pojedynki z mniejszymi od siebie.
Cywka tragedia do kwadratu nie od dzis. Brleka nie było w tym meczu.
Nie ma Pola nie ma grania, bo nie ma kto zasuwać po całym boisku. Ten gośc jest KLUCZOWYM grajkiem dla nas...
Ciężko tłumaczyć tą padakę brakiem 2-3 zawodników. Gdzie reszta, jakie rezerwy? Kto to jest Bałaniuk i Kolar jak rywalizacje ze Zdenkiem przegrywają

Pogonić ich razem z Palcicem i tyle.
Czy Perez jest lepszy od Mitrovica
Czy jesteśmy słabsi od Korony i Płocka

Miejsce w tabeli i gra to potwierdzają, ale potencał mamy podobne ludzie ! Tam gra Uryga? Co ma kasa i bida w klubie do tego, że Uryga nas gasi

Mamy kilku fajnych piłkarzy, kilku beznadziejnych, których trza jak najszybciej pogonić i zrobić drużyne rezerwy . Gdzie Kolary i inni mają się ogrywać

Na treningu podczas gry w dziada
Nie wiem co ten Carillo robi...
Warunki były idealne do porażki, przed meczem właśnie tego się spodziewałem. Wiedziałem nawet, że to czerwo nic nie zmieni, a pogorszy.... :/
Przylezie taki wolfy i będzie peird... że czego się spodziewamy jak czasu Cupiała minęły... A co ma Cupiał do Carlitosa, Pol Joncha, Sadloka, i kilku innych dobrych grajków skoro Korona z dnem jakimś z 3 ligi bułgarskiej nas wozi... To musi Cupiał II przyjść, żeby ograć Wisłe Płock i Korone

Pojebało w głowie?